Nieuws

17 mei 2018 door: admin

Wilt u franchisenemer worden of advies als u een opvang gaat starten?

Bent u op zoek naar advies bij het optimaliseren van uw dienstverlening? Wilt u de administratie vereenvoudigen en/ of professionaliseren. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Tevens kunnen wij u adviseren bij de start van een opvanglocatie.

Per september 2019 zal er een BSO geopend worden in de Dalonschool in Rotterdam.

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking met andere bureau’s . Dat kan een startend bureau zijn naar ook een reeds gevestigd bureau dat graag wil samenwerken met Het Koningshofje. Voor meer informatie neem contact op met info@hetkoningshofje.com

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

stage opdracht

15 mei 2018 |

Engels voor Peuters

4 april 2018 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 april 2018 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Nieuwe financiering kinderopvang

20 april 2017 | Het kabinet heeft plannen om de kinderopvang op een andere manier te financieren. De overheid wil de financiering van de kinderopvang overzichtelijker maken voor ouders en minder fout- en fraudegevoelig. De komende periode wordt er gewerkt aan het wetsvoorstel. De Tweede en Eerste Kamer moeten nog besluiten over de nieuwe financiering.