Nieuws

31 oktober 2022 door: Eugen

Wilt u franchisenemer worden of advies als u een opvang gaat starten?

Bent u op zoek naar advies bij het optimaliseren van uw dienstverlening? Wilt u de administratie vereenvoudigen en/ of professionaliseren. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Tevens kunnen wij u adviseren bij de start van een opvanglocatie.

Per september 2019 is  er een BSO geopend in de Dalonschool in Rotterdam.

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking met andere bureau’s . Dat kan een startend bureau zijn naar ook een reeds gevestigd bureau dat graag wil samenwerken met Het Koningshofje. Voor meer informatie neem contact op met info@hetkoningshofje.com

Wij zijn op zoek naar een franchisenemer regio Amsterdam en Utrecht. Als je interesse hebt dan ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie te praten over deze opportunity.

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

stage opdracht

31 oktober 2022 |

Engels voor Peuters

31 oktober 2022 |

vacature voor nanny en aanvragen voor gastouderopvang

31 oktober 2022 | Vacature voor nanny in Berkel en Rodenrijs: Voor een gezin met drie kinderen  ( 2 jaar, 1 jaar en baby) zijn wij op zoek naar een nanny. De opvangdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag voor gemiddeld 20 uur. Bij interesse ontvangen wij graag jouw cv en referentie. aanvragen voor opvang in Pijnacker  Wij zijn voor diverse gezinnen op zoek naar opvangplaatsen in Pijnacker

erkend leerbedrijf niveau 4

4 oktober 2022 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 april 2018 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Engels voor peuters

30 juni 2016 | Kinder Qualitijd heeft samen met Het Koningshofje de methodiek Engels voor peuters ontwikkleld. Dit bestaat uit 10 thema's met bijbehorende Engelse boekjes en woordkaarten. De prijs is € 295,- De thema's zijn ook los verkrijgbaar.