Nieuws

15 maart 2020 door: Eugen

Wilt u franchisenemer worden of advies als u een opvang gaat starten?

Bent u op zoek naar advies bij het optimaliseren van uw dienstverlening? Wilt u de administratie vereenvoudigen en/ of professionaliseren. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Tevens kunnen wij u adviseren bij de start van een opvanglocatie.

Per september 2019 is  er een BSO geopend in de Dalonschool in Rotterdam.

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking met andere bureau’s . Dat kan een startend bureau zijn naar ook een reeds gevestigd bureau dat graag wil samenwerken met Het Koningshofje. Voor meer informatie neem contact op met info@hetkoningshofje.com

Wij zijn op zoek naar een franchisenemer regio Amsterdam en Utrecht. Als je interesse hebt dan ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie te praten over deze opportunity.

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

vacatures nanny

15 maart 2020 |

stage opdracht

15 mei 2019 |

Engels voor Peuters

4 april 2018 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 april 2018 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Engels voor peuters

30 juni 2016 | Kinder Qualitijd heeft samen met Het Koningshofje de methodiek Engels voor peuters ontwikkleld. Dit bestaat uit 10 thema's met bijbehorende Engelse boekjes en woordkaarten. De prijs is € 295,- De thema's zijn ook los verkrijgbaar.