Nieuws

5 november 2017 door: admin

stage opdracht

Als je op zoek bent naar een stageopdracht dan is dit bij ons mogelijk voor zowel mbo 4 als hbo niveau.
graag ontvangen wij je cv op info@hetkoningshofje.com samen met je motivatie. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

De volgende studenten zijn welkom
– social media/ marketing
– management assistente/ secretaresse
– pedagogiek

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

Diverse vacatures nanny

5 november 2017 |

Nieuwe financiering kinderopvang

20 april 2017 | Het kabinet heeft plannen om de kinderopvang op een andere manier te financieren. De overheid wil de financiering van de kinderopvang overzichtelijker maken voor ouders en minder fout- en fraudegevoelig. De komende periode wordt er gewerkt aan het wetsvoorstel. De Tweede en Eerste Kamer moeten nog besluiten over de nieuwe financiering.

erkend leerbedrijf niveau 4

17 november 2016 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 november 2016 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Engels voor peuters

30 juni 2016 | Kinder Qualitijd heeft samen met Het Koningshofje de methodiek Engels voor peuters ontwikkleld. Dit bestaat uit 10 thema's met bijbehorende Engelse boekjes en woordkaarten. De prijs is € 295,- De thema's zijn ook los verkrijgbaar.