Nieuws

31 oktober 2022 door: Eugen

stage opdracht

Als je op zoek bent naar een stageopdracht dan is dit bij ons mogelijk voor zowel mbo 4 als hbo niveau.
graag ontvangen wij je cv op info@hetkoningshofje.com samen met je motivatie. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

De volgende studenten zijn welkom
– social media/ marketing
– management assistente/ secretaresse
– pedagogiek

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

Engels voor Peuters

31 oktober 2022 |

vacature voor nanny en aanvragen voor gastouderopvang

31 oktober 2022 | Vacature voor nanny in Berkel en Rodenrijs: Voor een gezin met drie kinderen  ( 2 jaar, 1 jaar en baby) zijn wij op zoek naar een nanny. De opvangdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag voor gemiddeld 20 uur. Bij interesse ontvangen wij graag jouw cv en referentie. aanvragen voor opvang in Pijnacker  Wij zijn voor diverse gezinnen op zoek naar opvangplaatsen in Pijnacker

erkend leerbedrijf niveau 4

4 oktober 2022 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 april 2018 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Engels voor peuters

30 juni 2016 | Kinder Qualitijd heeft samen met Het Koningshofje de methodiek Engels voor peuters ontwikkleld. Dit bestaat uit 10 thema's met bijbehorende Engelse boekjes en woordkaarten. De prijs is € 295,- De thema's zijn ook los verkrijgbaar.