Nieuws

25 november 2019 door: admin

vacatures nanny en gastouder

Nanny gezocht in Den Haag, ( omgeving Fred).

Wij zijn dringend op zoek naar een nanny voor een gezin in Den Haag . Je werkdag is op woensdag van 8 uur tot  18 uur. Tarief kan in onderling overleg worden vastgesteld.   De kinderen zijn 3 en 1 jaar oud.

 

 

 

 

 

Wij zijn op zoek naar professionele nanny’s en gastouders voor onze opdrachtgevers in de regio Haaglanden, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp, Pijnacker, Westland, Zoetermeer, Oosterhout, Breda, Tilburg en Eindhoven

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

stage opdracht

15 mei 2018 |

Engels voor Peuters

4 april 2018 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 april 2018 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Nieuwe financiering kinderopvang

20 april 2017 | Het kabinet heeft plannen om de kinderopvang op een andere manier te financieren. De overheid wil de financiering van de kinderopvang overzichtelijker maken voor ouders en minder fout- en fraudegevoelig. De komende periode wordt er gewerkt aan het wetsvoorstel. De Tweede en Eerste Kamer moeten nog besluiten over de nieuwe financiering.