Nieuws

5 november 2017 door: admin

Diverse vacatures nanny

Wij hebben momenteel de volgende vacatures. Meer informatie over de vacature Kunt u navragen bij Het Koningshofje.

Leidschendam
Per 1 januari op zoek naar een nanny voor 2 dagen per week, 2 kinderen en een baby.

Voorburg:
Per direct op zoek naar een nanny voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor 5 kinderen. waarvan er 2 nog niet naar school gaan.

Pijnacker
Per 1 januari op zoek naar een nanny voor 2 kindereren

Soest
Voor een gezin in soest zijn wij op zoek naar een nanny voor 2 kinderen. Voor meer informatie neem contact op met mevr N. van Gemert.

Zoetermeer
Voor een gezin in Zoetermeer op een boerderij zijn wij op zoek naar een nanny voor 2 kinderen
Voor meer informatie neem contact op met mevr N. van Gemert.

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

stage opdracht

5 november 2017 |

Nieuwe financiering kinderopvang

20 april 2017 | Het kabinet heeft plannen om de kinderopvang op een andere manier te financieren. De overheid wil de financiering van de kinderopvang overzichtelijker maken voor ouders en minder fout- en fraudegevoelig. De komende periode wordt er gewerkt aan het wetsvoorstel. De Tweede en Eerste Kamer moeten nog besluiten over de nieuwe financiering.

erkend leerbedrijf niveau 4

17 november 2016 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 november 2016 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Engels voor peuters

30 juni 2016 | Kinder Qualitijd heeft samen met Het Koningshofje de methodiek Engels voor peuters ontwikkleld. Dit bestaat uit 10 thema's met bijbehorende Engelse boekjes en woordkaarten. De prijs is € 295,- De thema's zijn ook los verkrijgbaar.