Nieuws

2 november 2016 door: Eugen

Kwaliteit, transparantie en ontwikkeling daar staat wij voor!

Het Koningshofje heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij werken samen met gastouders die PW 3 /4 geschoold zijn of een hbo opleiding hebben gevolgd. Indien een gastouder is geschoold op niveau 2 ( zorg en welzijn) dan stimuleren en motiveren wij de gastouder om zich bij te scholen. Momenteel wordt er door STOC een PW 3 opleiding aangeboden. De lesdagen zijn op zaterdag. Indien er interesse is kunt u bij uw bureau informatie opvragen.

Onze gastouders werken met overdrachtsdocumenten naar de basisschool , worden hierin getraind en volgen jaarlijkse diverse intervisiebijeenkomsten om zo de kennis up to date te houden. ( meldcode kindermishandeling, pedagogisch werkplan schrijven) Tevens volgen zij relevante workshops over onderwerpen zoals hoogsensitiviteit bij kinderen en ADHD.

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

vacatures nanny

15 maart 2020 |

stage opdracht

15 mei 2019 |

Engels voor Peuters

4 april 2018 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 april 2018 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Engels voor peuters

30 juni 2016 | Kinder Qualitijd heeft samen met Het Koningshofje de methodiek Engels voor peuters ontwikkleld. Dit bestaat uit 10 thema's met bijbehorende Engelse boekjes en woordkaarten. De prijs is € 295,- De thema's zijn ook los verkrijgbaar.