naar overzicht gastouderplein

Priscilla Van der Wal

Ik ben Priscilla, 34 jaar oud en wij wonen in berkel en rodenrijs. ( Noordeindseweg). Ik ben een gastouder (zzper) met heel veel ervaring en kennis op het gebied van ontwikkeling en groei van kinderen. Ik bied professionele pedagogische verantwoorde opvang op mijn woonadres.
Ik woon samen met mijn partner Mike Tukker. We hebben 2 dochter's van 2.5 jaar oud en 6 maanden oud. We hebben ook huisdieren, 3 katten en 4 konijnen. De konijnen leven lekker buiten het hele jaar. We hebben een grote tuin.
Ik ben een vrolijk, positief ondernemend persoon. Ik hou van drukte, gezelligheid, en werk graag met kinderen. Elke dag is het een feestje bij mij.

Ik ben sinds 1 januari 2014 begonnen als gastouder aan huis(bij ouders thuis). Ik werk al 13 jaar met kinderen. Heb eerst 8 jaar op 2 kinderdagverblijven gewerkt. Waar ik veel geleerd heb.
Ik werk graag met kinderen omdat ik kinderen heel boeiend vind. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen talenten.

Wat ik erg belangrijk vind is respectvol omgaan met elkaar. Het bieden van een veilige vertrouwde omgeving. (Geborgenheid) Kinderen ondersteunen, begeleiden, en stimuleren waar nodig is.
Kinderen activiteiten aan bieden die doelgericht zijn op hun ontwikkelingniveau. Een dag waar ritme, rust, regels en regelmaat gegeven wordt is ook erg belangrijk. Communiceren met kinderen staat bij mij heel centraal. Met alles wat ik doe communiceer ik tegen de kinderen. Zo weten zij ook waar zij aan toe zijn.

Veel buiten zijn, en erop uit in de speeltuin, kinderboerderij, binnenspeeltuinen, of in de tuin.

Ook voeding is belangrijk. Er wordt verantwoord gezond gegeten, alles wordt vers gekocht en gemaakt. Van een ontbijtje tot een lekkere avondmaaltijd.

Met kinderen werken is mijn passie. Elke dag is het een feestje, met veel plezier en gezelligheid.

Groetjes,
Priscilla uw  gastouder aan huis

Beschikbaarheid
- Maandag
- Dinsdag
- Donderdag
- Vrijdag

Leeftijdscategorie kinderen


Huisdieren