Tarief gastouder & nanny

Gastouderopvang * opvang bij de gastouder thuis
Het tarief voor onze dienstverlening bestaat uit:
– gastouderopvang: een tarief per uur voor de gastouder
– Bureaukosten: een vast tarief per gezin per maand

nanny dienstverlening
Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het in dienst nemen of inhuren van een nanny in uw gezin. Graag maken wij met u een afspraak voor een intakegesprek om dit toe te lichten.

1. Dienstverlening aan huis: Hierbij kunt u maximaal 3 dagen met een nanny een overeenkomst afsluitenen hoeft u geen loonbelasting en premies te betalen als ouder. Wij kunnen een nanny voor u werven of indien u al een nanny heeft waarmee u wilt samenwerken kunnen wij u een passend aanbod doen.

2. Dienstverlening aan huis 2 nanny’s : U heeft de gehele week een nanny nodig in uw gezin: Wij kunnen dan voor u twee nanny’s werven.

3. nanny die als zzp-er werkt. Wij zorgen voor de administratieve taken/ verplichtingen.

Het uurtarief van de nanny is afhankelijk van de contractvorm, aantal opvanguren dat gecontracteerd gaat worden, aantal kinderen en de kennis en ervaring van de gastouder. Voor een nanny ligt een marktconform tarief op dit moment tussen de € 13,50 / € 18,- per uur.

icon-moeder-kind icon-huis
Opvang door een gastouder

  • Maandelijkse bureaukosten per gezin
  • Tarief gastouder per uur per kind
Opvang door een nanny bij ouders thuis

  •  Maandelijkse bureaukosten per gezin
  • Tarief Nanny per uur

 

Maak kennis met het Koningshofje

Bent u ouder of gastouder? Wij maken graag een afspraak voor een
kennismakingsgesprek met u.

Neem contact op
Brigitta is spontaan en hartelijk en heeft liefde voor haar werk.

Mevr Esther Stuij

Ik kan aanstaande of bestaande gastouders, maar ook de voor opvang zoekende ouders aanraden om eens op de site: www.hetkoningshofje.com te kijken. Deze is open, duidelijk en daar kan je veel informatie vinden. Directeur Brigitta Sjoukes kan ik u van harte aanbevelen. Brigitta is spontaan en hartelijk en heeft liefde voor haar werk. Dit resulteert in een open en prettig contact met haar vraag- en opvang ouders.