Kwaliteit en professionaliteit

Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn  en besteden veel tijd en aandacht aan  procesverbeteringen, ontwikkelingen van trainingen en overleg met onze partners in de gastouderopvangketen.

 

Wij stellen eisen aan onze gastouders en motiveren hen om opleidingen te volgen. Wij zijn een erkend bureau en werken samen met Nji, de belastingdienst,  en de lokale GGD en gemeente.

 

GGD en Locale gemeenten

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kinderopvang. De GGD houdt namens de gemeente toezicht.  Neem een kijkje in het inspectierapport van Het Koningshofje in het Landelijk Register Kinderopvang

Administratie

Wij verzorgen de  administratie en zijn backoffice voor u en  uw gastouder. Wij vervullen de kassiersfunctie en zorgen ervoor dat onze dataoverdracht voldoet aan de verplichtingen van de Wet Kinderopvang.

 

Keurmerk

Wij zijn een geregistreerd gastouderbureau en werken samen met kennisnet gastouderopvang. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn gecertificeerd.

Betaalbaar

Gastouderopvang is een betaalbare manier van opvang omdat de bruto uurprijs lager is dan de bruto uurprijs van een kinderdagverblijf. Mogelijkheid bestaat dat uw werkgever u subsidie kan geven en dit als secundaire arbeidsvoorwaarde kan aanbieden.

 Onze partners & relaties

nji logoLogo certificering GOB XS  Lokale  GGD      Gemeente

Maak kennis met het Koningshofje

Bent u ouder of gastouder? Wij maken graag een afspraak voor een
kennismakingsgesprek met u.

Neem contact op
Door het goede overleg tussen het koningshofje en mij, maar zeker ook tussen het bureau en mijn nanny kan ik mijn 4 kinderen met een gerust hart achter laten.

Vraagouder Natasja Bruijnius uit Pijnacker

Ik ben zeer tevreden.Tijdens mijn zoektocht naar een nanny kwam ik uit op het gastouderplein van het koningshofje. De nanny kan je heel handig zelf benaderen via de email. Het gesprek met de medewerkster beviel me echt en ik kreeg niet alleen de informatie over wat ik kon verwachten, maar ook hulp bij het berekenen.