Kwaliteit en professionaliteit

Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn  en besteden veel tijd en aandacht aan  procesverbeteringen, ontwikkelingen van trainingen en overleg met onze partners in de gastouderopvangketen.

 

Wij stellen eisen aan onze gastouders en motiveren hen om opleidingen te volgen. Wij zijn een erkend bureau en werken samen met Nji, de belastingdienst,  en de lokale GGD en gemeente.

 

GGD en Locale gemeenten

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kinderopvang. De GGD houdt namens de gemeente toezicht.  Neem een kijkje in het inspectierapport van Het Koningshofje in het Landelijk Register Kinderopvang

Administratie

Wij verzorgen de  administratie en zijn backoffice voor u en  uw gastouder. Wij vervullen de kassiersfunctie en zorgen ervoor dat onze dataoverdracht voldoet aan de verplichtingen van de Wet Kinderopvang.

 

Keurmerk

Wij zijn een geregistreerd gastouderbureau en werken samen met kennisnet gastouderopvang. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn gecertificeerd.

Betaalbaar

Gastouderopvang is een betaalbare manier van opvang omdat de bruto uurprijs lager is dan de bruto uurprijs van een kinderdagverblijf. Mogelijkheid bestaat dat uw werkgever u subsidie kan geven en dit als secundaire arbeidsvoorwaarde kan aanbieden.

 Onze partners & relaties

nji logoLogo certificering GOB XS  Lokale  GGD      Gemeente

Maak kennis met het Koningshofje

Bent u ouder of gastouder? Wij maken graag een afspraak voor een
kennismakingsgesprek met u.

Neem contact op
Het Koningshofje omdat we zulke goede verhalen hadden gehoord

vraagouder bij Gastouder Nel uit Zoetermeer

Ontzettend blij met onze lieve gastouder Nel van Nellie's warme nestje. Onze Logan gaat er met plezier naartoe! Wij zijn een paar maanden geleden overgestapt naar gastouderbureau Het Koningshofje en we hebben er geen moment spijt van gehad. Het Koningshofje biedt superservice, is klantvriendelijk en beantwoord elke vraag ontzettend snel. Ik kan Het Koningshofje bij iedereen aanraden!