Nieuws

17 mei 2018 door: admin

Wet Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) 25 mei 2018

De AVG is in het leven geroepen om in de Europese Unie de regels omtrent gegevensverwerking en privacy te  stroomlijnen en te borgen.  Het Koningshofje beschikt over een privacy beleid.

Deel dit bericht

Share Button

Gerelateerd nieuws

vacatures nanny en gastouder

25 november 2019 |

stage opdracht

15 mei 2018 |

Engels voor Peuters

4 april 2018 |

Training Taal en interactie vaardigheden

2 april 2018 | De training Oog voor interactie verbindt interactievaardigheden , video-feedback en taalrijk omgaan met kinderen. Als gastouder kijk je naar jezelf en anderen om te ontdekken waar je kracht zit in het contact met kinderen en op welke punten nog verbetering mogelijk is. Goede interactie vraagt om nadenken over: hoe communiceer ik en wat communiceer ik en wanneer communiceer ik? U ontvangt een certificaat van deze training. U kunt zich aanmelden via onze website door het invullen van het contactformulier.

Nieuwe financiering kinderopvang

20 april 2017 | Het kabinet heeft plannen om de kinderopvang op een andere manier te financieren. De overheid wil de financiering van de kinderopvang overzichtelijker maken voor ouders en minder fout- en fraudegevoelig. De komende periode wordt er gewerkt aan het wetsvoorstel. De Tweede en Eerste Kamer moeten nog besluiten over de nieuwe financiering.