naar overzicht gastouderbureaus

Het Koningshofje Gastouderbureau Zoetermeer, Alphen ad Rijn, Gouda

Het Koningshofje Zoetermeer Alphen ad Rijn, Gouda
Mijn naam is Nellie van Gemert en ik ben uw bemiddelingsmedewerker in de regio Zoetermeer. Ik woon samen en ben moeder van 2 jongens. Een goede match tussen vraag en aanbod voor de opvang van uw kind, is wat ik heel belangrijk vind. Wij bemiddelen voor gastouders en nanny’s en werken met de regeling dienstverlening aan huis en opdracht tot overeenkomst ( zzp-er).

Communicatie
Een goede communicatie tussen gastouder en vraagouder is de basis voor goede opvang. Naast de communicatie is uiteraard de zorg van het kind van het allergrootste belang. Het kind moet worden opgevangen in een zorgzame omgeving die veilig is, huiselijk en waar het kind de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Ik zet mij volledig in om deze perfecte match te vinden. Graag maak ik met u kennis. U kunt zich aanmelden via onze aanmeldformulier. Wilt u meer weten over onze pedagogische visie neem een kijkje op onze website.

Opleiding en Training
Het Koningshofje Zoetermeer Alphen ad Rijn, Gouda is een bureau wat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan. Wij coachen en trainen onze gastouders door gebruik te maken van eigen trainers maar ook werken wij samen met diverse externe partijen. Voor onze aanbod aan opleiding en training kunt u hier een kijkje nemen.

Samenwerken met de gemeente en de GGD
Wij hebben regelmatig overleg met de gemeente Zoetermeer en werken samen met de GGD.

Graag maak ik met u kennis

Hartelijke groet,

Nellie van Gemert
Gastouderbureau Het Koningshofje Zoetermeer, Alphen ad Rijn en Gouda