naar overzicht gastouderbureaus

Het Koningshofje Gastouderbureau Oosterhout, Eindhoven, Breda

Gastouderbueau Het Koningshofje Oosterhout, Eindhoven
Mijn naam is Patricia Beck. Ik ben getrouwd en wij hebben een dochter van 14 jaar. Ik beschik over diverse jaren ervaring in de zorg en in de gastouderopvang. indien u op zoek bent naar opvang voor uw kinderen dan maak ik graag met u kennis.

Bemiddeling en begeleiding van gastouders en nanny
Wij bemiddelen en begeleiden de gastouderopvang in Oosterhout, Eindhoven, Breda, Zundert,Rijsbergen en diverse plaatsen hier in de omgeving.
Samen met u, ouders en gastouders, wil ik ervoor zorgen dat de kinderen een liefdevolle plek hebben waar ze kunnen groeien. Elk kind op zijn/haar eigen manier, eigen tempo en met eigen talenten. Door te starten met een goede match tussen gastouder, ouder en kind(eren) en een open communicatie, wil ik dit bereiken. Door gebruik te maken van mijn ervaring wil ik u hierin graag begeleiden.

Pedagogische visie gastouderopvang
Graag vertel ik u meer over de pedagogische visie van Het Koningshofje en de mogelijkheden die wij bieden in het schrijven van uw pedagogisch werkplan.

Kwaliteit en professionaliteit
Het Koningshofje Oosterhout Eindhoven werkt samen met diverse partners in de keten om zo de gastouderopvang te vertegenwoordigen. Wij zijn van mening dat een gastouder een toegevoegde waarde kan leveren in vroeg voor-schoolse educatie omdat de groep overzichtelijk is (4-5 kinderen) en de pedagogisch medewerker hiervoor geschoold is. Wilt u meer weten over ons, graag vertellen wij u over wie wij zijn en wat wij doen om een passsende gastouder voor uw kind te vinden. Graag vertel ik u meer over onze dienstverlening.

Graag maak ik kennis met u onder het genot van een kopje koffie.

Patricia Beck
Bemiddelingsmedewerker en eigenaar
Gastouderbureau Het Koninghofje Oosterhout Eindhoven