naar overzicht gastouderbureaus

Het Koningshofje Gastouderbureau Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek e.o.

Koningshofje met een bezoekadres in de gemeente Pijnacker-Nootdorp is een geregistreerd bureau wat gastouderopvang verzorgt. Wij werken met( ZZP)- contracten,  Dienstverlening aan huis overeenkomsten voor de nanny , maar ook als je geen ondernemer bent kunnen wij je van dienst zijn . Wij bieden samen met de gastouder professionele opvang voor ouders. onze gastouders zijn gediplomeerd, ervaren en de gemiddelde leeftijd is tussen de 25-50 jaar.

Onze dienstverlening
GOB Het Koningshofje in regio Nootdorp Pijnacker is een geregistreerd bureau en wij bemiddelen en begeleiden de gastouderopvang bij een gastouder op haar woonadres of bij ouders thuis ( = opvang door een nanny) in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Nootdorp, Pijnacker en Leidschenveen en Rotterdam en overige locaties waar wij geen franchiselocatie hebben.

Pedagogische visie
Onze visie is dat ieder kind uniek is en maximaal zijn of haar kansen moet kunnen benutten.
lees meer over onze pedagogische visie.

Bemiddeling en begeleiding van de gastouderopvang
Wij bemiddelen en begeleiden de gastouderopvang, geven trainingen zoals EHBO voor kinderen, taal en interactievaardigheden en werken samen met o.a. kiki kansen voor kinderen maar ook met de CED groep.

Franchiseconcept
Het Koningshofje heeft een franchiseformule. Op deze manier kan je als eigenaar van een bureau alle aandacht richten op het werven en selecteren van professionele nanny’s en gastouders, maar je ook ontwikkelen in het geven van training en coaching.
Het runnen van een bureau is prima te combineren met een eigen praktijk zoals bijvoorbeeld remedial teaching of als kindercoach. Wij werken actief met de landelijke Verwijsindex & vroegsignalering maar ook zijn onze gastouders en nanny’s bekend met een kind volgsysteem te werken zoals o.a. de peuter-estafette en KIJK.

Wij werken landelijk en zijn nog op zoek naar enthousiaste franchisenemers in de leeftijd van 32-50 jaar die ondernemend zijn en ervaring hebben in de kinderopvang en het begeleiden van pedagogisch medewerkers/gastouders.

Bent u nieuwsgierig geworden neem contact met ons op via onze contactpagina.