naar overzicht gastouderbureaus

Het Koningshofje Gastouderbureau Haaglanden, Delft, Rijswijk en het Westland

Het Koningshofje Gastouderbureau Haaglanden,Delft, Rijswijk en het Westland
Mijn naam is Miranda Verhaar en ik ben uw bemiddelingsmedewerker in deze regio. Wij werken samen met zorgzame, lieve en professionele gastouders en nanny’s die ik graag aan u wil voorstellen. Om de juiste match te maken maak ik een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op ons gastouderplein.

Bemiddeling en begeleiding van de gastouderopvang
Samen met gastouders en de ouders probeer ik de juiste match te maken. Daarbij staan geborgenheid, ontwikkeling en de juiste klik voorop. Het Koningshofje Haaglanden, Delft, Rijswijk en het Westland bemiddelt en begeleidt de gastouderopvang in de regio den Haag. Neem een kijkje voor de voordelen van gastouderopvang bij HetKoningshofje

Visie Gastouderopvang
De gastouderopvang is volop in beweging en er is veel vraag naar goed geschoolde pedagogisch medewerkers. Gastouderopvang is vooral aantrekkelijk door het feit dat er een vast aanspreekpunt is binnen de groep voor de ouders maar ook het feit dat de begeleiding en ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen maximaal gestimuleerd kan worden doordat er veel persoonlijke aandacht is.
Voor meer informatie nodig ik u uit voor een kopje koffie. U kunt zich aanmelden via onze aanmeldformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kwaliteit en Kennis
Wij beschikken als team over relevante kennis van wet en regelgeving en begeleiden u als ouder en gastouder.

Opvang door een nanny
Wij zijn u ook graag van dienst als u op zoekt bent naar een nanny en maken graag een berekening voor u.

Hartelijke groet
Miranda Verhaar
Gastouderbureau Het Koningshofje Haaglanden, Delft, Rijswijk en het Westland