naar overzicht gastouderbureaus

Het Koningshofje Gastouderbureau Haaglanden ( o.a. Rijswijk, Den Haag, Delft, Leiden, Breda, Eindhoven, Oosterhout)

Mijn naam is Michelle en ik ben de bemiddelingsmedewerker van de regio Haaglanden en de regio Oosterhout/ Breda/ Eindhoven. Graag ga ik aan de slag om voor u de beste match te maken.

Bemiddeling en begeleiding van de gastouderopvang
Wij bemiddelen en begeleiden de gastouderopvang .  Dit kan zijn opvang in de woning bij een gastouder maar ook opvang door een nanny bij de ouders in de woning. Uiteraard voldoen wij aan de gestelde eisen in de wet kinderopvang en komt u voor beide  opties in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag.

Neem een kijkje voor de voordelen van gastouderopvang bij HetKoningshofje

Visie Gastouderopvang
De gastouderopvang is volop in beweging en er is veel vraag naar goed geschoolde pedagogisch medewerkers. Gastouderopvang is vooral aantrekkelijk door het feit dat er een vast aanspreekpunt is binnen de groep voor de ouders maar ook het feit dat de begeleiding en ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen maximaal gestimuleerd kan worden doordat er veel persoonlijke aandacht is.
Voor meer informatie over opvang door een gastouder bent u welkom voor een kopje koffie op onze kantoorlocatie in Pijnacker. U kunt zich aanmelden via onze aanmeldformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kwaliteit en Kennis
Wij beschikken als team over relevante kennis van wet en regelgeving en begeleiden u als ouder en gastouder.

Opvang door een nanny
Wij zijn u ook graag van dienst als u op zoekt bent naar een nanny en maken graag een berekening voor u.

Hartelijke groet
Bekijk hier het inspectierapport landelijk register