naar overzicht gastouderbureaus

Het Koningshofje Gastouderbureau Den Haag, Delft, Leiden

Nieuwe franchisenemer Ivonne Broijl 

Per 18 maart 2020 is  Ivonne Broijl als franchisenemer gestart in de regio Den Haag- Delft – Leiden. Ivonne heeft reeds ervaring als franchisenemer bij een ander gastouderbureau.

Ivonne heeft ervaring als interim manager in  kinderdagdagverblijven en BSO  locaties.  Zij beschikt over veel know how  in de kinderopvang branche.  Wij zijn erg blij met haar komst . Welkom in ons team.

Bemiddeling en begeleiding van de gastouderopvang
Het Koningshofje Den Haag- Delft- Leiden is  werkaam in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk maar ook in het Westland. Wij bemiddelen en begeleiden de gastouderopvang Neem een kijkje voor de voordelen van gastouderopvang bij HetKoningshofje

Visie Gastouderopvang
De gastouderopvang is volop in beweging en er is veel vraag naar goed geschoolde pedagogisch medewerkers. Gastouderopvang is vooral aantrekkelijk door het feit dat er een vast aanspreekpunt is binnen de groep voor de ouders maar ook het feit dat de begeleiding en ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen maximaal gestimuleerd kan worden doordat er veel persoonlijke aandacht is.
Voor meer informatie over opvang door een gastouder bent u welkom voor een kopje koffie op onze kantoorlocatie in Pijnacker. U kunt zich aanmelden via onze aanmeldformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kwaliteit en Kennis
Wij beschikken als team over relevante kennis van wet en regelgeving en begeleiden u als ouder en gastouder.

Opvang door een nanny
Wij zijn u ook graag van dienst als u op zoekt bent naar een nanny en maken graag een berekening voor u.

Hartelijke groet
Team GOB Het Koningshofje