naar overzicht gastouderplein

Szilvia Suli

Beste Ouders,

Mijn naam is Szilvia, ik ben 35 jaar en woonachtig in Goirle. Werken met kinderen vind ik het mooiste wat er is. Daarom werk ik als gastouder/nanny ruim 11 jaar. Al vanaf jongs af aan vind ik het leuk om met mensen om te gaan en mijn voorkeur gaat hierbij uit naar de doelgroep kinderen. Het maken van een keuze voor mijn opleiding als Sociaal Pedagogisch Werker was dan ook niet moeilijk . Ik ben in 2006 begonnen met werken als inwonende nanny bij de Hofdame van de Koningin in Wassenaar. Sindsdien werk ik met veel plezier als geregistreerde nanny/gastouder.
Ik vind het belangrijk en fijn om nauw betrokken te zijn bij de vraagouders en een goede band te hebben met de kinderen en ze de nodige aandacht te bieden en dat is mogelijk bij opvang aan huis.

Ik ben zelf zeer creatief en ik heb veel energie. Tijdens de schoolvakanties maak ik leuke plannen/ uitgaande activiteiten voor de kinderen zoals bijvoorbeeld: naar de Efteling, de dierentuin of de kinderboerderij gaan.Uiteraard hou ik van voorlezen, puzzelen, knutselen, spelletjes spelen, buiten spelen, koken enz.
Als u een betrouwbare zorgzame gastouder/nanny zoekt, mail dan gerust voor een kennismakingsgesprek.
Als u dat wilt, kan ik referenties geven.

Beschikbaarheid
- Maandag
- Dinsdag
- Vrijdag

Leeftijdscategorie kinderen


Huisdieren
Ja