naar overzicht gastouderplein

Nel van Gemert

Hallo leuk dat u mijn profiel bekijkt, ik ben getrouwd en heb geen eigen kinderen meer in huis.
ik ben Oma van 4 mooie kleinkinderen. verder heb ik 10 jaar in de kraamzorg gewerkt en daarna 4 jaar werkend als leidster op de verticale groep
2 jaar leidinggevende en als laatste locatiemanager van het KDV. Ik kwam er achter dat het kantoor werk niet bij mij past, mij hart gaat uit naar het werken met kinderen op de groep, dat maakte mijn werk moeilijk als locatiemanager. daarom heb ik toen besloten om als zelfstandig Gastouder te gaan werken.

Wat ik zoal doe tijdens de opvang van het kind. Ik werk met een VVE programma, waarin ik het kind meeneem op een avontuur naar de ontwikkelingen, wat bij het kind past en nodig heeft als het straks naar de basisschool gaat. Wilt u hier meer uitleg over dan bent u altijd welkom om binnen te komen kijken, maak dan een afspraak dat is altijd vrijblijvend. Er is een dag planning waarin we activiteiten aan tafel maar ook buiten doen. Activiteiten aan tafel variëren in knutselen, cracker eten, voorlezen en verhalen van de kinderen. op de vloer dansen en maken we muziek. Buiten gaan we wandelen, speeltuin en bij mooi weer strand, waterspeeltuin enz.
Wij gaan samen op de bakfiets en openbaar vervoer, waardoor wij op verschillend leuke plekjes aankomen. De opvang is momenteel 5 dagen in de week open. Sinds kort heb ik besloten om ook de zaterdag erbij aan te sluiten,als er nog vragen zijn kan u altijd contact met mij opnemen.
Wie weet tot ziens.
Nel van Gemert.

Beschikbaarheid
- Maandag
- Dinsdag
- Woensdag
- Donderdag
- Vrijdag
- Zaterdag

Leeftijdscategorie kinderen
o-4 jaar

Huisdieren
nee