naar overzicht gastouderplein

Nathalie Veldhoven

Mijn naam is Nathalie Veldhoven, Ik ben al 25 jaar samen met Maikel en we hebben twee tiener dochters, Luna en Fay.
Ik ben al meer dan 21 jaar werkzaam in de kinderopvang. Iedere dag werk ik met veel plezier met kinderen. Kinderen zijn heerlijk eerlijk, ze hebben humor en geen een dag is hetzelfde. Lekker verzorgen en knuffelen. Ik heb gewerkt in de leeftijden van 0-12 jaar.
De laatste jaren heb ik veel cursussen gevolgd, peuterdans, interactief voorlezen, kinderyoga, Moesie de moestuin en nog veel meer. Ik heb ook meerdere certificaten van VVE versterk.
Ik ben geïnspireerd door de methode Puk. In 2014 heb ik de vve cursus KIKI gedaan.
Dit is een methode om kinderen op een spelende wijze te stimuleren in de ontwikkel gebieden zoals taal en de grove - en fijne motoriek, door middel van de lieve zachte beer KIKI.
Ik vind het belangrijk dat kinderen door eigen ervaring dingen leren, daarin speel ik dan een begeleidende rol.
Jonge kinderen hebben hun eigen ritme, voor de wat oudere kinderen werk ik met een dagritme, aan de hand van dagritme kaartjes. Dit is belangrijk zodat kinderen weten waar ze aan toe zijn en wat er gaat gebeuren.

De jonge kinderen kunnen heerlijk in de tuin spelen er is allemaal buitenspeelgoed aanwezig. Voor de deur is een brede stoep en een autovrije weg aangrenzend aan een grote speeltuin. Een ideale speelomgeving voor kinderen. Ze hebben heerlijk de ruimte om te steppen, fietsen of om met autootjes te rijden.
Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met ons of met Nathalie rechtstreeks.

Beschikbaarheid
- Maandag
- Dinsdag
- Donderdag

Leeftijdscategorie kinderen
0-13 jaar

Huisdieren
ja